Tuubi on Turun hammaslääketieteen kandidaattiseura ry:n jäsenlehti. Tuubi ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Säännöllisten numeroiden lisäksi julkaistaan mahdollisia erikoisnumeroita, esimerkiksi valmistuvien opiskelijoiden numero keväisin. Tuubin painos on 150 kappaletta. Tuubin kevään numeron ilmestyminen ajoittuu toukokuulle ja syksyn numeron marras-joulukuulle.

Juuri sinä voit olla oman elämäsi toimittaja, kun kirjoitat Tuubiin.

Tuubi on koko seuran lehti, eikä sillä ole tällä hetkellä järjestäytynyttä toimitusta. Riittää, kun ilmaiset kiinnostuksesi, kun tiedotusvastaava lähettää viestiä seuraavasta numerosta. Tuubi on nähnyt kaiken pakastepizza-arvosteluista vakaviin kolumneihin, joissa pohditaan jaksamista opintojen aikana. Mitä sinä voisit tehdä? Kirjoittaa, piirtää, valokuvata, ideoida juttuja! Suunnitelmissa on ollut, että Tuubin tienoilta voitaisiin kokoustaa 1-2 kertaa ennen numeron julkaisua kaikkien kiinnostuneiden kesken.

Mainos Tuubissa on tehokas keino saada yritykselle näkyvyyttä. Kysy vaihtoehdoista hallituksen tiedotusvastaavalta/isännältä!