Puheenjohtaja

Puheenjohtaja toimii hallituksen keulahahmona ja johtaa sen toimintaa. Hän kutsuu hallituksen koolle noin kerran kuussa, tarvittaessa useamminkin. Puheenjohtaja tapaa yliopiston ja laitoksen johtoa, kuten laitoksen johtajaa tarvittaessa ja dekaania säännöllisesti muutaman kerran lukukaudessa. Hän tapaa säännöllisesti myös Forum Medicumin kanssa. Näiden lisäksi puheenjohtaja tapaa sponsoreita ja on yhdessä isännän kanssa tekemässä sponsorisopimuksia ja on isännän kanssa vastuussa siitä, että sovitut sponsoriehdot toteutuvat. Puheenjohtajan kuuluu myös huolehtia siitä, että muut hallituksen jäsenet hoitavat omat tehtävänsä kunnolla ja ajallaan. Lisäksi puheenjohtaja kokoaa seuraavan vuoden toimintasuunnitelman sekä raportoi vuosikertomuksen. Toiminta-anomukset tekee joko puheenjohtaja ja/tai talousvastaava.

Varapuheenjohtaja

Varapuheenjohtajan tehtävään kuuluu hallituksen kokousten pitäminen, jos puheenjohtaja ei pääse paikalle. Vpj edustaa pj:n puolesta silloin, kun puheenjohtaja on estynyt. Lisäksi vpj huolehtii jäsenrekisteristä. Koska vpj:n tehtäviin ei kuulu paljon tehtäviä, hän voi hoitaa kandiseuran juoksevia asioita.

Talousvastaava

Taloudenhoitaja on kandiseuran kirstunvartija: hän maksaa laskut, tekee kandiseuran laskut ja huolehtii kirjanpidosta. Kuitenkaan aiempaa kokemusta asiasta ei missään nimessä tarvita: TYY järjestää hyvät koulutukset ja taloudenhoitajan tikulta löytyy apu suurimpaan osaan ongelmista. Myös vanhalta taloudenhoitajalta voi aina tarvittaessa pyytää apua. Mikäli osaa maksaa omat laskut verkkopankissa, sujuu myös kandiseuran taloudenhoito. Tarkuus ja riittävä napakkuus ovat suotavia ominaisuuksia, ihan oman elämän helpottamiseksi. Taloudenhoitajana saa olla mukana vähän joka asiassa, koska kaikki asiat kulkevat ennemmin tai myöhemmin hänen kauttaan.

Sihteeri

Sihteerin pesti on helppo ja mukava. Tästä on kiva lähteä mukaan hallitustoimintaan! Sihteeri hoitaa kokousten pöytäkirjan kirjoittamisen sekä kokousten tarjoilun. Sihteeri hoitaa myös kandiseuralle tulleen postin, eli käy postihuoneella muutaman kerran kuussa ja hoitaa kirjeet eteenpäin. Sihteeri voi pyydettäessä hoitaa myös juoksevia asioita, kuten ostaa postimerkkejä ja lähettää kirjeitä. Sihteerin paikkaa suositellaan ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille.

Tiedotusvastaava

Tiedotusvastaavan tärkeimmät tehtävät ovat seuralaisten tiedottaminen erilaisista asioista, Tuubin toimittaminen ja osallistuminen THLKS:n hallituksen työskentelyyn. Tiedotus hoituu kätevästi lähettämällä kerran viikossa (noin)Tiistaitiedotus ja päivittämällä seuran nettisivuille uusimmat uutiset ja tapahtumat. Tuubi ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja tiedotusvastaava toimii lehden päätoimittajana kooten jutut ja taittaen lehden. Tuubin toimittamisessa apuna ovat kaikkien vuosikurssien tiedotusvastaavat. Lisäksi tiedotusvastaava pitää yhteyttä TLKS:n vastuuhenkilöihin, tuo Boostereita Dentalialle ja ylläpitää kandiseuran sähköpostilistoja.

Vapaa-ajanvastaava

Vapaa-ajan vastaava pääsee järkkäilemään kaikkea kivaa seuralaisten vapaa-ajalle. Tämä tehtävä on siitä kiva, että kulttuuri- ja liikuntasaralla pääsee vetämään hieman kotiin päin, voit välillä järjestää sitä, mitä olet itsekin aina halunnut kokeilla. Vapaa-ajan vastaava järjestää myös kevätsitsit ja hampaan saunaillan, mutta muu hallitus auttaa kyllä myös järjestelyissä. Tässä tehtävässä pääset mukaan mahtavaan hallitusporukkaan ja olet mukana siellä missä kaikki tapahtuu! Myös Oralvårdien järjestäminen kuuluu vapaa-ajanvastaavan pestiin.

Opinto- ja sosiaaliasiainvastaava

Opiskelijoiden väylä puuttua kokemiinsa koulutuksen epäkohtiin kulkee opinto- ja sosiaaliasiainvastaavan kautta. Yhteistyötä voi tehdä myös mahdollisuuksien mukaan muiden kandiseurojen ja kiltojen kanssa. Opinto- ja sosiaaliasiain vastaavan tehtäviin kuuluu KOAT:n kokouksien järjestäminen (mieluiten 2 kertaa / lukukausi, eli 4 vuodessa, mikäli asiaa riittää). Lisäksi hän järjestää Vuoden opettaja- kilpailun ja jakaa kyseisen palkinnon EE:ssä. Lisäksi tehtävin kuuluu TYY:n kopo/sopo-toimintaan osallistuminen ja Forum Medicum –kokouksiin osallistuminen. Kaikki toiminta on omasta aktiivisuudesta kiinni – kuinka paljon haluat edistää ja kehittää kandiseuran opintoasioita – on omista voimavaroistasi ja halustasi kiinni, mikä on siis toki hyvin toivottavaa.

Isäntä

Isännän tärkein tehtävä on vastata tiedekuntamme vuosijuhlien järjestämisestä. Isäntä järjestää myös kandiseuramme pikkujoulut yhdessä emännän kanssa. Isäntä kokoaa jo tammi-helmikuussa vuosijuhlatoimikunnan ja johtaa sen toimintaa. Isäntä on hallituksessa äänioikeutettu jäsen ja pääsee olemaan mukana kaikessa hallituksen toiminnassa. Isännällä yhdessä emännän kanssa on edustusoikeus, eli aina kun tulee kutsu esimerkiksi muiden tiedekuntien vuosijuhliin, ovat isäntä ja emäntä nokkimisjärjestyksessä ensimmäisinä. Isännän pesti vaatii tarkkuutta ja organisointikykyä. Lisäksi isäntä vastaa yhteydenpidosta seuramme pääsponsoreihin ts. toimii yhteyshenkilönä, huolehtii sopimusten jatkumisesta sekä toteutumisesta ja päivittää niitä tarvittaessa.

Palveluvastaava

Palveluvastaava huolehtii erilaisista palveluista, mitä hän joko itse haluaa seuralaisilleen tarjota, tai mitä muu hallitus tai seuralaiset keksivät hänelle ehdottaa. Vakiopalveluihin kuuluu seuratuotteiden myynti, joita ovat seuran hupparit, T-paidat, seuranauhat, ja THLKS:n haalarimerkit. Palveluvastaava huolehtii myös seuran avustaman yhteisbussikuljetuksen järjestämisestä syksyisin Hammaslääkäripäiville, Helsingin messukeskukseen.

Kandihuonevastaava

Kandihuonevastaava huolehtii kandiseuran toiminnan keskuksesta eli kandihuoneesta. Hän kehittää kandihuonetta sekä täydentää kahvi- ja maitovarastoja. Lisäksi kandihuonevastaava pitää huolta siitä, että seuralaiset noudattavat kandihuoneen järjestyssääntöjä. Tehtävään on myös lisätty vanhan tilapalveluvastaavan tehtävät, eli nykyisin kandihuonevastaava huolehtii mahdollisen uuden, tilavamman kandihuoneen tavoittelusta ja hän on asiasta yhteydessä laitoksen johtoon.

Toimihenkilöt

Toimihenkilöillä on oma vastuualueensa seuran toiminnassa, mutta heillä ei ole äänioikeutta hallituksen kokouksissa eivätkä he pääsääntöisesti osallistu kokouksiin.

Laulumestari

Jos rakastat sitsilauluja ja pidät äänessä olemisesta, niin laulumestarin toimihenkilöys on kuin luotu sinua varten! Laulumestari vastaa kandiseuran sitsien (kevät ja pikkujoulu) ohjelmasta ja laulattamisesta. Lisäksi laulumestari voi laulattaa SHOL-sitseillä, jos ne sattuvat omalla kaudella tulemaan Turkuun. Vuosijuhlissakin laulumestari vastaa illan lauluista. Äänen ei tarvitse olla priima, vaan kunhan pidät aidosti laulamisesta ja osaat useimmat sitsilaulut, niin pärjäät enemmän kuin hyvin.

Tivoliyhteyshenkilö

Tivoliyhdyshenkilö on hampaan edustus Tivolitoimikunnassa. Tehtävä sopii henkilölle, jolle Tivoli on lähellä sydäntä. Tehtävässä on varmasti hyötyä, mikäli viettää paljon aikaa Tivolilla ja toimii esimerkiksi Kaijana.

Emäntä

Emäntä vastaa isännän kanssa Vuosijuhlien järjestämisestä. Lisäksi emäntä hoitaa EE:n talouden. Isännällä yhdessä emännän kanssa on edustusoikeus, eli aina kun tulee kutsu esimerkiksi muiden tiedekuntien vuosijuhliin, ovat isäntä ja emäntä nokkimisjärjestyksessä ensimmäisinä.

SHOL-yhdyshenkilö

SHOL-yhdyshenkilö on yhteydessä Suomen hammaslääkäriopiskelijain liittoon ja vastaa tiedonkulusta SHOL:n ja THLKS:n välillä. Tehtävään on hyvä valita sellainen henkilö, ketä on mukana SHOL:n toiminnassa. Jos tämä ei ole mahdollista, puheenjohtaja olisi toinen hyvä valinta.