ILMOITUS: Tiistaitiedotteita ei tulla jatkossa julkaisemaan THLKS ry:n nettisivuilla seuraavasta viikosta (vk 21/2021) alkaen, johtuen tämän kanavan liian pienestä lukijakunnasta.


Uutisia!
Häirintäyhdyshenkilön hakuaika on loppusuoralla!
Kandiseura tukee juoksijoita!
Toimintaa!
Speksikuunnelma TLKS:n nettisivuilla
Muuta!
KesäAATU 5.6.–31.7.
Nyytin chatit touko- ja kesäkuussa  
Härintäyhdyshenkilön hakuaika on loppusuoralla!
 
Hei!

C. Andiduksen Oskari Tulkin valmistuessa THLKS kaipaa uutta häirintäyhdyshenkilöä. Häirintäyhdyshenkilö toimii siis henkilönä, jonka puoleen kuka tahansa opiskelijoista voi kääntyä esimerkiksi huomatessaan jonkun toisen opiskelijakollegan käyttäytyvän epäasiallisesti itseä tai toista opiskelijaa kohtaan. Häirintäyhdyshenkilön nimeämisellä pyritään madaltamaan kynnystä kertoa mahdollisesta kiusaamisesta tai muuten epäasiallisesta käytöksestä eteenpäin.

Rooliin voidaan valita opiskelija miltä tahansa kurssilta ja mahdollisesti häirintäyhdyshenkilöitä valitaan useampia, mikäli kiinnostuneita löytyy. Uusi häirintäyhdyshenkilö liittyy Anniina Peltosen (C. Arabelli) ja Lotta Nybergin (C. Altus) huipputiimiin joukkoon.

Lähetä avoin hakemuksesi 21.5.2021 mennessä osoitteeseen jpaark(ät)utu.fi. Vastaan mielelläni myös kysymyksiin aiheesta.

Keväisin terveisin,

Juuso Arkkila
Opinto- ja sosiaaliasiainvastaava
Turun hammaslääketieteenkandidaattiseura
 

Kandiseura tukee juoksijoita!
 
Juoksijoiden iloksi ilmoitamme THLKS:n tukevan Paavo Nurmi -maratoonille osallistuvia 10€ summalla per osallistuja. Juoksutapahtuma järjestetään 20-21.elokuuta ja matkoina ovat maratonin lisäksi muun muassa 5km ja 10km. Osallistumismaksu tapahtumaan on sitä halvempi mitä aikaisemmin ilmoittautuu, THLKS hyvitys on voimassa 20 ensimmäiselle ilmoittautujalle. Liikkeellä kannattaa siis olla vikkelästi! Sponsorointisumman saamisesti on tullut aiempi sähköposti.


  Speksikuunnelma TLKS:n nettisivuilla

Vuoden 2021 TLKS Speksi: Ei muistella pahalla on juhlinut onnistuneesti ensi-iltaansa vappuna ja kiittää kaikkia mukana olleita!<3 Speksikuunnelma löytyy nyt TLKS:n nettisivuilta tlks.fi Ajankohtaista-osiosta ja sen katsominen on yhä ilmaista. Myös audioversio ilman videota kuunnelmasta on tulossa, ja päivittyy nettisivuille pian. Tervetuloa mukaan kokemaan Pariisin taikaa!


KesäAATU 5.6.–31.7.
 
Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto (kavereiden kesken AATU) järjestetään tänä vuonna valitsevan tilanteen takia etäversiona. KesäAATU 2021 alkaa 6. toukokuuta ja tutkintoaikaa on normaaleista vuosista poiketen heinäkuun loppuun (31.7.) saakka. Tänä vuonna AATUn suorittaminen onnistuu siis turvallisesti ja näppärästi, vaikka kotisohvalta!

Tutkinnon suorittaminen alkaa hankkimalla osallistumiseen oikeuttava lippu Kide.appista. Liput 5€ kappale sis. tutkintomerkin hyväksyttyä suoritusta vastaan ja postikulut Suomen sisällä. Suoritus tapahtuu perinteiseen tapaan eri virvokkeita nauttimalla. Dokumentoi jokainen tutkintoon sisällytettävä suoritus valo- tai videokuvaamalla ja lataa dokumentaatio sosiaaliseen mediaan tai pilvipalveluun. Toimita todistusaineisto Kide.appin ohjeiden mukaisesti. Tuomaristo arvioi suorituksen legitimiteetin ja toimittaa sinulle ansaitsemasi tutkintomerkin!

P.S. hauskasta dokumentaatiotyylistä saattaa saada lisäpalkintoja 😉

Liput osoitteesta https://kide.app/events/7a6fcf07-f9c6-46cb-a848-ad8956f01955. Tapahtuman säännöt ja tarkemmat tiedot osoitteessa https://aatu.fi. Yhteydenotot aatu ät utu.fi.
 


Nyytin chatit touko- ja kesäkuussa

Toukokuussa ja kesäkuussa Nyytin ryhmächatit jatkuvat suomen-, ruotsin- ja englanninkielisinä.
Alla tietoa jaettavaksi opiskelijoillenne. Valmiita some-viestejä edelleen jaettavaksi löytyy chat-viikolla myös Nyytin FB-sivuilta (www.facebook.com/nyytiry), Twitteristä (@nyyti ry) ja Instagramista (@nyytiry).

TOUKOKUU
to 6.5.  Olen erilainen kuin muut – onko minulle paikkaa opiskeluyhteisöissä?
ti  11.5.  Feeling lonely in your studies?
to 20.5. Osaanko (enää) olla porukassa?
ti  25.5. Hur vara bland människor?
to 27.5.  Yksinäisenä korkeakoulussa
KESÄKUU
to 3.6.   Työelämään siirtyminen – ihana vai kamala muutos?
ti 8.6.    Voinko vaikuttaa mielenterveyspalveluihin?
to 10.6. Distansstudieåret var tungt – hur återhämta sig i sommar?
to 17.6. Koronavuoden opit – mitä työelämätaitoja jäi käteen?
ti  22.6. After graduation, is there a future?
to 24.6. Opinnot, työ ja perhe – mahdollisuus vai mahdoton yhtälö?