Uutisia!
Kandiseura tukee juoksijoita!

VAPPU!
Turun Wappuradio palaa jälleen
Etädrinkkikoulu Zoomissa TÄNÄÄN!
Haalarimerkkien ompelua Zoomisssa HUOMENNA!
Sitsitoimikunnan Vappusitsit Zoomissa 29.4.
EB-special ja TYYn vappuohjelmaa 30.4.
Speksikuunnelman ensi-ilta 1.5.
TYYlikäs vappu!

Muuta!
KesäAATU 5.6.–31.7.
Kandiseura tukee juoksijoita!
 
Juoksijoiden iloksi ilmoitamme THLKS:n tukevan Paavo Nurmi -maratoonille osallistuvia 10€ summalla per osallistuja. Juoksutapahtuma järjestetään 20-21.elokuuta ja matkoina ovat maratonin lisäksi muun muassa 5km ja 10km. Osallistumismaksu tapahtumaan on sitä halvempi mitä aikaisemmin ilmoittautuu, THLKS hyvitys on voimassa 20 ensimmäiselle ilmoittautujalle. Liikkeellä kannattaa siis olla vikkelästi! Sponsorointisumman saamisesti on tullut aiempi sähköposti.


  Turun wappuradio palaa jälleen!

Turun odotetuin wapputapahtuma saapuu jälleen!

On taas aika virittäytyä vapputaajuudelle Turun Wappuradion siivittelemänä. Aidosti poikkitieteellinen kampusradiomme esittää tällä kertaa jo kolmatta vappulähetystään, ja tänäkin vuonna surffaamme nettiradioaaltojen lisäksi myös FM-taajuudella 93,8 MHz. Soita siis mummollesi, kaverillesi ja koiran kaimallesi, ja kehota heitäkin suuntaamaan wapputaajuudelle!

Nupit käännetään kaakkoon keskiviikkona 21.4. klo 12, jonka jälkeen tykitetään kultaistakin kultaisempaa ohjelmaa kellon ympäri koko pidennetyn vappuviikon ajan, yhteensä huikeat 10 päivää! Ohjelmakattauksesta tulee löytymään kuunneltavaa kaikenlaiseen makuun, oli sitten kyse timanttisen kovista asiaohjelmista, korvia hivelevistä musiikkishow’ista tai jostain ihan täysin muusta.

Tule kuuntelemaan! Tänä vuonna tämä on jo vanha perinne.

TL;DR
HÄH? Turun Wappuradion kolmas lähetys
MILLO? 21.4.–30.4. kellon ympäri
MISÄ? turunwappuradio.com ja FM-taajuudella 93,8 MHz
KUI? Koska mielihyvää etäyhteyksin


P.S. Seuraa meitä myös Instagramissa @turunwappuradio!


Etädrinkkikoulu Zoomissa TÄNÄÄN!

Kulttis järjestää TLKS:n historian ensimmäisen, kaikille avoimen etädrinkkikoulun! Drinkkikoulu järjestetään kokonaan Zoomissa klo 18.05 alkaen. Drinkkien saloihin meidät vie kaikille tuttu Bar4. Etädrinkkikoulussa perehdytään drinkkien tekemisen alkeisiin, valmistetaan itse drinkkejä (myös holittomat versiot huomioitu) ja tietenkin nautitaan niistä! Lisäksi illan näyttävimmän drinkin tekijä voittaa itselleen Bar4:n lahjakortin! Ilmoittaudu mukaan tänään klo 16 mennessä tästä ja lue lisätiedot alta!

Iltaa varten tarvitset seuraavanlaisia ainesosia:

1kpl Lime   
1kpl Sitruuna
1 pieni pullo Ginger beer (Fentimans, Fever tree, Muteman hyviä merkkejä)
1 pieni pussi vapaavalintaisia marjoja
1 pieni pullo kuplavettä (sooda, vichy yms.)
1dl hieno sokeri
12cl alkoholia, mielellään kirkasta ja ruskeaa (vodka, gini, rommi, viski), alkossa 4cl pikkupulloja löytyy
12cl vapaavalintainen marja/hedelmämehu
 

Juomien valmistukseen tarvitset myös leikkuulaudan, veitsen, kannellisen hillopurkin tai vastaavan, shottilasin(käytetään mittana), pari erilaista lasia(mielikuvitus rajana), jäitä reippaasti (mielummin överit kuin vajarit), sokerilientä 1dl, koriste juomalle(mielikuvitus rajana), pitkä lusikka.

Sokeriliemen valmistusohje: 1dl hieno sokeria ja 1dl kuumaa vettä sekoitetaan keskenään kunnes sokeri on sulanut. Kannattaa tehdä astiaan josta pystyy helposti kaatamaan pieniä määriä shottilasiin.

Muistathan, että drinkkikouluun osallistutaan yksin omalta laitteelta! Myös henkilöitä, jotka asuvat samassa kotitaloudessa kehotetaan osallistumaan omalta koneeltaan epäselvyyksien välttämiseksi:)

Illan näyttävimmän drinkin tekijälle luvassa bar4-lahjakortti.
 

Haalarimerkkien ompelua Zoomisssa HUOMENNA!
 
Tule fiksaamaan haalarisi juhlakuntoon Neuloosiksen haalarimerkkiompeluun! Merkkejä on määrä kursia haalareihin keskiviikkona klo 18 alkaen. Tapahtuma toteutetaan Zoomissa, jokainen omalta koneeltaan. Osallistuminen on ilmaista ja tarvitset haalareidesi lisäksi vain neulaa, lankaa ja tietysti myös niitä haalarimerkkejä. Jos Kulttiksen Drinkkikoulu loppui mielestäsi liian lyhyeen, niin voit jatkaa toki nautiskelua tässäkin seurassa. Zoomiin pääset klikkaamaan itsesi oheisesta linkistä: https://utu.zoom.us/j/5712067201. Nähdään keskiviikkona! PS. vappuviikolla alkaa myös viime vuoden tapaan haalarihaaste, jossa kehotetaan opiskelijoita ripustamaan haalarit ikkunaan.Sitsitoimikunnan Vappusitsit Zoomissa 29.4.
 
Oletko valmis perinteisiin vappusitseihin? Sitsit järkätään tänä vuonna etänä, eikä näin ollen tarvitse ilmoittautua etukäteen! Liity siis linjoille torstaina klo 19. Uusille sitsaajille voimme pitää lyhyen sitsietiketti-briiffauksen. Luvassa ohjelmaa, munkkia ja kolleegoihin tutustumista! Osallistuthan sitseille yksin, lisää tietoa tulossa myöhemmin!


EB-special ja TYYn vappuohjelmaa 30.4.
 
Vapputunnelman räjäyttävä EB-special C. Covidian ja C. Culauksen tarjoilemana! EB-videon, lahjavideon ja lahjan luovutuksen julkaisu perjantaina klo 15 alkaen, linkit tulevat sähköpostiin.


Speksikuunnelman ensi-ilta 1.5.
 
TLKS Speksi 2021: Ei muistella pahalla, tullaan esittämään Speksikuunnelmana, joka on visualisoitu piirrosten ja tanssin keinoin videolle! Alkutapahtuma Zoomissa klo 18 alkaen, esitys Youtubessa klo 19 alkaen. Lisätietoa löydät aiemmin listoille tulleesta sähköpostista. Linkit Zoom-tapahtumaan ja Youtubestriimiin tulevat vappuviikolla sähköpostiin, stay tuned!TYYlikäs vappu!
 
TYYlikäs vappu tullaan viime vuodesta tuttuun tapaan toteuttamaan pääasiassa verkon välityksellä TYYn sosiaalisissa medioissa. Lue lisää vapun ohjelmasta tästä ja seuraa tiedotusta TYYn Instagramissa! TYYn Vappuaaton ohjelma:

Pe 30.4. Vappuaatto
13.00−14.00 Boolitus: TYY toivottaa kaikki opiskelijat tervetulleiksi koko yliopiston yhteisille etäbooleille Zoomiin.

16.00−17.45 TYYlikäs vappu LIVE: Tervetuloa seuraamaan TYYlikkään vapun livelähetystä, joka viimeistään virittelee opiskelijat vapun tunnelmaan ennen koko turkulaisen opiskelijavapun tärkeintä hetkeä eli Taidemuseonmäen lakitusta klo 18.00. Live löytyy YouTubesta tililtä Student Union TYY.

17.45−18.15 Ylioppilaat, lakit päähän! TYYlikäs vappu kruunautuu Turun yliopiston ylioppilaskunnan puheenjohtajan Aliisa Wahlstenin vappupuheeseen ja ylioppilaiden lakitukseen.KesäAATU 5.6.–31.7.
 
Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto (kavereiden kesken AATU) järjestetään tänä vuonna valitsevan tilanteen takia etäversiona. KesäAATU 2021 alkaa 6. toukokuuta ja tutkintoaikaa on normaaleista vuosista poiketen heinäkuun loppuun (31.7.) saakka. Tänä vuonna AATUn suorittaminen onnistuu siis turvallisesti ja näppärästi, vaikka kotisohvalta!

Tutkinnon suorittaminen alkaa hankkimalla osallistumiseen oikeuttava lippu Kide.appista. Liput 5€ kappale sis. tutkintomerkin hyväksyttyä suoritusta vastaan ja postikulut Suomen sisällä. Suoritus tapahtuu perinteiseen tapaan eri virvokkeita nauttimalla. Dokumentoi jokainen tutkintoon sisällytettävä suoritus valo- tai videokuvaamalla ja lataa dokumentaatio sosiaaliseen mediaan tai pilvipalveluun. Toimita todistusaineisto Kide.appin ohjeiden mukaisesti. Tuomaristo arvioi suorituksen legitimiteetin ja toimittaa sinulle ansaitsemasi tutkintomerkin!

P.S. hauskasta dokumentaatiotyylistä saattaa saada lisäpalkintoja 😉

Liput osoitteesta https://kide.app/events/7a6fcf07-f9c6-46cb-a848-ad8956f01955. Tapahtuman säännöt ja tarkemmat tiedot osoitteessa https://aatu.fi. Yhteydenotot aatu ät utu.fi.
Jos joku lukee tiistaitiedotetta meijän nettisivuilta, nii pistä tiedottajalle viestiä. Haluaisin nähdä sellaisen yksisarvisen.