Uutisia!
KOAT-kokous 26.4.
Turun Wappuradio palaa jälleen!
Toimintaa!
Zutuihastus-tapahtuma!
KOAT-kokous 26.4.

Tule keskustelemaan hampaan opinnoista ja kertomaan ideasi, jos haluat jossain osa-alueella muutosta tai olet tyytyväinen jostain. Kokous on Zoomissa klo 17, 26.4.2021.


Turun wappuradio palaa jälleen!

Turun odotetuin wapputapahtuma saapuu jälleen!

On taas aika virittäytyä vapputaajuudelle Turun Wappuradion siivittelemänä. Aidosti poikkitieteellinen kampusradiomme esittää tällä kertaa jo kolmatta vappulähetystään, ja tänäkin vuonna surffaamme nettiradioaaltojen lisäksi myös FM-taajuudella 93,8 MHz. Soita siis mummollesi, kaverillesi ja koiran kaimallesi, ja kehota heitäkin suuntaamaan wapputaajuudelle!

Nupit käännetään kaakkoon keskiviikkona 21.4. klo 12, jonka jälkeen tykitetään kultaistakin kultaisempaa ohjelmaa kellon ympäri koko pidennetyn vappuviikon ajan, yhteensä huikeat 10 päivää! Ohjelmakattauksesta tulee löytymään kuunneltavaa kaikenlaiseen makuun, oli sitten kyse timanttisen kovista asiaohjelmista, korvia hivelevistä musiikkishow’ista tai jostain ihan täysin muusta.

Tule kuuntelemaan! Tänä vuonna tämä on jo vanha perinne.

TL;DR
HÄH? Turun Wappuradion kolmas lähetys
MILLO? 21.4.–30.4. kellon ympäri
MISÄ? turunwappuradio.com ja FM-taajuudella 93,8 MHz
KUI? Koska mielihyvää etäyhteyksin


P.S. Seuraa meitä myös Instagramissa @turunwappuradio!


Zutuihastus-tapahtuma!
 
Etäopiskelua on jatkunut jo vuoden verran ja monenmoisia kanssaopiskelijoita on ehtinyt Zoomissa tulla vastaan. Nyt olisi tilaisuus myös päästä tutustumaan näihin tyyppeihin!
Olet lämpimästi tervetullut 14.4. klo 18:00 alkaen Zoomiin höpöttelemään uusien tuttavuuksien kanssa – olitpa sitten mistä tahansa tiedekunnasta tai järjestöstä. Kenties löydät uusia mielenkiintoisia kavereita, joihin ei muuten olisi tullut tutustuttua! Tapahtuma toteutetaan speed friending -hengessä breakout roomeissa, eikä juteltavaa tarvitse keksiä tyhjästä vaan osallistujille annetaan valmiita puheenaiheita.

Tapahtuman Zoom-linkki julkaistaan lähempänä.
MITÄ: Mukava jutustelutapahtuma
MISSÄ: Zoomissa
MILLOIN: 14.4. klo 18:00 alkaen
MIKSI: Koska uusiin ihmisiin on aina jännittävää tutustua
 
Tässä vielä linkki FB-tapahtumaan:
https://www.facebook.com/events/908037393343768