Uutisia!
Vinkkejä opiskelukuormitukseen!
Toimintaa!
Zutuihastus-tapahtuma!  
Vinkkejä opiskelukuormitukseen!

Kandiseuralaisten kuormittuneisuus on pinnalla. Tähän THLKS suunnittelee seminaaria asian tiimoilta, mutta tässä muutamia vinkkejä, jos jaksamisen suhteen alkaa tuntua siltä, että siihen tarvitsee ulkopuolista apua:

YTHS:n palvelujen lisäksi voi harkita esim. ahdistuksen hallintaan joko auttavia puhelimia (esim. Mieli ry:n kriisipuhelin), mielenterveystalo.fi:n itseapuoppaita tai eri tuottajien mielenterveys-appeja. Ehkä vielä parempana vaihtoehtona yhteisöllistä ja kollegiaalista tukea, esim. itseorganisoituen vertaisryhmiksi. Eli puhu rohkeasti läheisille ja opiskelukavereille kuormituksesta ja pyrkikää yhdessä miettimään ratkaisuja, joilla sitä saisi helpotettua.


Zutuihastus-tapahtuma!
 
Etäopiskelua on jatkunut jo vuoden verran ja monenmoisia kanssaopiskelijoita on ehtinyt Zoomissa tulla vastaan. Nyt olisi tilaisuus myös päästä tutustumaan näihin tyyppeihin!
Olet lämpimästi tervetullut 14.4. klo 18:00 alkaen Zoomiin höpöttelemään uusien tuttavuuksien kanssa – olitpa sitten mistä tahansa tiedekunnasta tai järjestöstä. Kenties löydät uusia mielenkiintoisia kavereita, joihin ei muuten olisi tullut tutustuttua! Tapahtuma toteutetaan speed friending -hengessä breakout roomeissa, eikä juteltavaa tarvitse keksiä tyhjästä vaan osallistujille annetaan valmiita puheenaiheita.

Tapahtuman Zoom-linkki julkaistaan lähempänä.
MITÄ: Mukava jutustelutapahtuma
MISSÄ: Zoomissa
MILLOIN: 14.4. klo 18:00 alkaen
MIKSI: Koska uusiin ihmisiin on aina jännittävää tutustua
 
Tässä vielä linkki FB-tapahtumaan:
https://www.facebook.com/events/908037393343768