Uutisia!
Kandiseuran kevätkokous on TÄNÄÄN!
Vinkkejä opiskelukuormitukseen!  

Haluatko antaa palautetta/kehitysehdotuksia kandiseuran toiminnasta? https://goo.gl/forms/pjuQjlIwXXEWNa6z1

Kandiseuran kevätkokous on TÄNÄÄN!

Kandiseuran kevätkokous tulee taas, jossa käydään läpi kandiseuran viime vuoden tapahtumia ja tulevaa opiskeluvuotta! Kutsu ja esityslista on tullut sähköpostissa. Tulethan paikalle klo 16.30 Zoomin välityksellä.


Vinkkejä opiskelukuormitukseen!

Kandiseuralaisten kuormittuneisuus on pinnalla. Tähän THLKS suunnittelee seminaaria asian tiimoilta, mutta tässä muutamia vinkkejä, jos jaksamisen suhteen alkaa tuntua siltä, että siihen tarvitsee ulkopuolista apua:

YTHS:n palvelujen lisäksi voi harkita esim. ahdistuksen hallintaan joko auttavia puhelimia (esim. Mieli ry:n kriisipuhelin), mielenterveystalo.fi:n itseapuoppaita tai eri tuottajien mielenterveys-appeja. Ehkä vielä parempana vaihtoehtona yhteisöllistä ja kollegiaalista tukea, esim. itseorganisoituen vertaisryhmiksi. Eli puhu rohkeasti läheisille ja opiskelukavereille kuormituksesta ja pyrkikää yhdessä miettimään ratkaisuja, joilla sitä saisi helpotettua.


Kevään lämmöt ovat tulleet! Nautitaan niistä ja toivotaan, ettei toinen takatalvi iske.