Uutisia!
Kandiseuran kevätkokous 23.3.
THLKS ry:n oma VeriRyhmä
Toimintaa!
Opiskelijoiden hyvinvointi-iltapäivä 18.3.
Pyjamajooga 22.3.
TYYlikäs vappu 30.4.-1.5.
Muuta!
Tuubiin idea vai ihan tekoon mukaan?
KPS Nausean purjehduskoulutus!
Palautekysely uudistuneesta Hammaslääkärilehdestä!  

Haluatko antaa palautetta/kehitysehdotuksia kandiseuran toiminnasta? https://goo.gl/forms/pjuQjlIwXXEWNa6z1
Kandiseuran kevätkokous 23.3.

Kandiseuran kevätkokous tulee taas! Kutsu ja esityslista sinne tulee kaksi viikkoa ennen kokousta.


THLKS ry:n oma VeriRyhmä

Kandiseuralla on nyt oma VeriRyhmä, jonka nimi on THLKS ry!

Mainitse THLKS ry -VeriRyhmä hoitajan haastattelun yhteydessä, niin luovutuksesta tai luovutusyrityksestä tulee piste kandiseuralle. Testaa, sovitko verenluovuttajaksi, varaa aika ja kutsu kaveri mukaan luovuttamaan ja kahvittelemaan kahvion herkuilla!

Tietoa verenluovutuksesta:  https://www.veripalvelu.fi/verenluovutus

Verenluovutuksen lisäksi voit auttaa myös muilla tavoilla, kuten liittymällä kantasolurekisteriin. Lue lisää kantasolurekisteristä ja liity mukaan!
https://www.veripalvelu.fi/kantasolurekisteri

Tiesitkö?
❤️ Yhdellä verenluovutuskerralla voit auttaa kolmea ihmistä.
❤️ Kantasolusiirteellä voit pelastaa toisen ihmisen hengen. Yli puolet siirteen saaneista potilaista on parantunut kantasolusiirron avulla!
❤️ Kantasolusiirtoja tehdään Suomessa vuosittain 20-40. Kantasolurekisteri kaipaa lisää jäseniä, jotta useammalle potilaalle löytyisi kudostyypiltään sopiva luovuttaja.


Opiskelijoiden hyvinvointi-iltapäivä 18.3.
         
Tule mukaan opiskelijoiden omaan iltapäivään symposiumin aattona 18.3.2021!

Starttaamme 1. vuosikurssin opiskelijoiden kanssa klo 16 Apollonia-infolla, jossa osallistujat nappaavat napakan tietopaketin lisäksi R-kioskin kahvi- ja herkkukupongin.

Seuraavaksi klo 17 on vuorossa opiskelijoiden hyvinvointiseminaari. Opintopsykologi Tiina Tuominen pureutuu näkökulmiin, jotka voivat tukea opiskelijoiden hyvinvointia etäajassa sekä sen jälkeen. Vierailijaluennoitsijamme Lorenz Backman puolestaan hakee ratkaisuja uupumisen aiheuttamiin ongelmiin (joista hänellä on myös paljon omakohtaista kokemusta) ja erityisesti niiden selättämiseen. Lorenz haluaa auttaa muita onnistumaan ja löytämään sisäiset voimavaransa, jotta jokaisella olisi aina käytössään paras versio itsestään. Webinaarin aikana voit myös kysyä puhujilta tarkentavia kysymyksiä Viestiseinän kautta.

Tämä on oiva paikka ottaa hetki itsellesi ja napata työkaluja arjen haasteisiin!

Illan päättää klo 18.40 alkaen 4. vuosikurssin kesäkandi-info, jonka järjestää Hammaslääkäriliitto. Koko iltapäivän ohjelman löydät täältä (pdf).

Ilmoittaudu mukaan 11.3. mennessä! Muistathan ilmoittautua kaikkiin tapahtumiin erikseen, linkit löydät alta.

Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia Apollonian ja Liiton opiskelijajäsenille (tai jäsenhakemukset toimittaneille). Ja jäsenyyshän on opiskelijoille maksuton kummassakin järjestössä, joten se kannattaa hyödyntää heti ensimmäisestä vuodesta lähtien.

Tervetuloa – toivottavasti tapaamme mahdollisimman monen kanssa maaliskuussa!      
moittaudu 1. vuosikurssin infoon  
Ilmoittaudu hyvinvointiseminaariin
Ilmoittaudu 4. vsk:n kesäkandi-infoon  


Pyjamajooga 22.3.

Kaipaatko piristystä etäilyyn? Entä miten kroppa ja mieli jaksavat etäilyä? Maanantaina 22.3 kannattaa etäillä koko päivä hyvällä omatunnolla pyjamassa tai viimeistään illalla hypätä pyjamaan ja tulla mukaan pyjamajoogaan!

Tunti alkaa klo 18.00 Zoomissa (linkki tulee sähköpostissa etukäteen) ja kestää yhteensä 45min. Pyjamajooga sopii kaikille etkä tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai muita varusteita. Tunnin pitää turkulainen joogaopettaja Yoganni aka Anni Leskinen. Lämpimästi tervetuloa!


TYYlikäs vappu 30.4.-1.5.

Vappua ei ole tänäkään vuonna täysin peruttu! TYY seuraa kevään pandemiatilanteen etenemistä ja suunnittelee vapuksi ohjelmaa tilanteen mukaan. Toivomme voivamme järjestää perinteiset vappuaaton kulkueen ja lakitukset jossain muodossa. Vappupäivänä pääsemme toivottavasti kokoontumaan Vartiovuoren puistoon TYYlikkäälle vappupiknikille.


Tuubiin idea tai ihan tekoon mukaan?

Oletko saanut hyvän idean Tuubiin tai haluat itse tuottaa siihen materiaalia! NYT on mahdollisuutesi, kun kevään Tuubin työstö on alkamassa. Lähetä ideasi tai kiinnostuksesi THLKS ry:n tiedotusvastaavalle osoitteeseen aosuni(at)utu.fi.


KPS Nausean purjehduskoulutus!

Kaipaatko uutta tekemistä? Onko haaveissasi ollut oppia purjehtimaan?
Nyt siihen on tulossa mahdollisuus sillä Turun Pursiseura järjestää Nausealle keväällä 2021 purjehduskoulutusta opiskelijabudjetilla!

Ohjelmassa on tulossa huhtikuussa kaksi teoriailtaa etäyhteyksin sekä myöhemmin mahdollisesti käytännön harjoittelua iltapurjehdusten merkeissä.

Kartoitamme nyt kiinnostuneiden kandiseuralaisten määrää, tästä linkistä pääset osoittamaan kiinnostuksesi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckg5yzLF5XPvzRH3-HoEGSes7GfCOIV2ntO6D_04qB1914FQ/viewform?usp=sf_link

Sitovat ilmoittautumiset kerätään myöhemmin.


Palautekysely uudistuneesta Hammaslääkärilehdestä!

Hyvä Hammaslääkärilehden lukija,

Lähestyn sinua lukijatutkimuksella. Kysymme mielipidettäsi ja lukutottumuksiasi, jotta voimme kehittää jäsenlehteäsi entistä paremmaksi. Miltä lehti silmissäsi näyttää, millaiseen juttuun tartut ja mitä muuta haluaisit lehden käsittelevän? Toivon, että käyttäisit kymmenen minuuttia ajastasi ja vastaisit oheiseen kyselyyn. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken kaksi kappaletta Delicard Unlimited (2 tuotetta) -lahjakorttia. Pääset vastaamaan alla olevasta linkistä.
https://q.surveypal.com/Hammaslaakarilehti/0?_p=0&ah=UI9Y_Gow7G6iG1jGJemiCTNfwMBMkLocduYa-BAR4NkhSsu4OTFmDBMEgJ5CtCGc&aid=1410917264


Kysely toteutetaan yhteistyössä aikakauslehtien kattojärjestön Aikakausmedian kanssa. Tutkimuksen toteutuksesta vastaa tutkimusyritys JHelske Research.

Osa teistä lukijoista sai muutama kuukausi sitten vastattavakseen lehden mainosmyyntiä käsittelevän lukijatutkimuksen. Tästä huolimatta toivon, että vastaisit tähän pääasiassa lehden toimituksellista sisältöä – uutisia, artikkeleita ja haastatteluja – käsittelevään tutkimukseen.

Kysely pureutuu erityisesti 19.2. ilmestyneeseen Hammaslääkärilehteen 3/2021, joten toivon, että ehtisit tutustua tuoreeseen lehteen ennen kyselyn avaamista. Vastatessasi toimi oman näkemyksesi mukaan, kritiikkiä tai kiitosta kaihtamatta. Toivomme, että vastaat kyselyyn viikon sisällä, kuitenkin viimeistään 5.3.

Kiitos jo etukäteen antamastasi palautteesta!