TYY:n kevään tapahtumia!
TYYlikäs vappu 30.4.-1.5.
Muuta
Tuubin idea vai ihan tekoon mukaan?
Opiskelijoiden hyvinvointi-iltapäivä 18.3.
Kartoitus monitieteiseen koulutukseen liittyvistä haasteista ja onnistumisista.
TYY:n kevään tapahtumia!

TYYlikäs vappu 30.4.-1.5.
Vappua ei ole tänäkään vuonna täysin peruttu! TYY seuraa kevään pandemiatilanteen etenemistä ja suunnittelee vapuksi ohjelmaa tilanteen mukaan. Toivomme voivamme järjestää perinteiset vappuaaton kulkueen ja lakitukset jossain muodossa. Vappupäivänä pääsemme toivottavasti kokoontumaan Vartiovuoren puistoon TYYlikkäälle vappupiknikille.


Tuubin idea tai ihan tekoon mukaan?

Oletko saanut hyvän idean Tuubiin tai haluat itse tuottaa siihen materiaalia! NYT on mahdollisuutesi, kun kevään Tuubin työstö on alkamassa. Lähetä ideasi tai kiinnostuksesi THLKS ry:n tiedotusvastaavalle osoitteeseen aosuni(at)utu.fi.
 

Opiskelijoiden hyvinvointi-iltapäivä 18.3.           Tule mukaan opiskelijoiden omaan iltapäivään symposiumin aattona 18.3.2021!

Starttaamme 1. vuosikurssin opiskelijoiden kanssa klo 16 Apollonia-infolla, jossa osallistujat nappaavat napakan tietopaketin lisäksi R-kioskin kahvi- ja herkkukupongin.

Seuraavaksi klo 17 on vuorossa opiskelijoiden hyvinvointiseminaari. Opintopsykologi Tiina Tuominen pureutuu näkökulmiin, jotka voivat tukea opiskelijoiden hyvinvointia etäajassa sekä sen jälkeen. Vierailijaluennoitsijamme Lorenz Backman puolestaan hakee ratkaisuja uupumisen aiheuttamiin ongelmiin (joista hänellä on myös paljon omakohtaista kokemusta) ja erityisesti niiden selättämiseen. Lorenz haluaa auttaa muita onnistumaan ja löytämään sisäiset voimavaransa, jotta jokaisella olisi aina käytössään paras versio itsestään. Webinaarin aikana voit myös kysyä puhujilta tarkentavia kysymyksiä Viestiseinän kautta.

Tämä on oiva paikka ottaa hetki itsellesi ja napata työkaluja arjen haasteisiin!

Illan päättää klo 18.40 alkaen 4. vuosikurssin kesäkandi-info, jonka järjestää Hammaslääkäriliitto. Koko iltapäivän ohjelman löydät täältä (pdf).

Ilmoittaudu mukaan 11.3. mennessä! Muistathan ilmoittautua kaikkiin tapahtumiin erikseen, linkit löydät alta.

Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia Apollonian ja Liiton opiskelijajäsenille (tai jäsenhakemukset toimittaneille). Ja jäsenyyshän on opiskelijoille maksuton kummassakin järjestössä, joten se kannattaa hyödyntää heti ensimmäisestä vuodesta lähtien.

Tervetuloa – toivottavasti tapaamme mahdollisimman monen kanssa maaliskuussa!       lmoittaudu 1. vuosikurssin infoon   Ilmoittaudu hyvinvointiseminaariin Ilmoittaudu 4. vsk:n kesäkandi-infoon


Kartoitus monitieteiseen koulutukseen liittyvistä haasteista ja onnistumisista.

Hyvä opiskelija!

Turun yliopiston jatkuvan oppimisen ohjelman 2021–2030 mukaisesti olemme saaneet tehtäväksi kartoittaa monitieteiseen koulutukseen liittyviä haasteita ja onnistumisia.

Pyytäisimme, että vastaisit lyhyeen Webropol-kyselyyn:
1. Kerro asioita, jotka nykyisellään toimivat monitieteisen koulutuksen opiskelussa Turun yliopistossa.
2. Mitkä asiat ovat mielestäsi hankaloittaneet monitieteisten opintojen opiskelua Turun yliopistossa ja miten ratkaisisit nämä haasteet.

https://link.webropolsurveys.com/S/29B19B27F1721EF0
Kysely on avoinna 15.3.2021 asti.

Käsittelemäsi asiat voivat koskea esimerkiksi monitieteisen koulutuksen opiskeluun liittyviä käytänteitä ja toimintatapoja. Oletko esimerkiksi saanut riittävästi neuvontaa, onko opiskelijapalvelu ollut toimivaa (esimerkiksi ilmoittautumiset, tenttisuoritukset, loppumerkintähakemukset) tai oletko löytänyt helposti tietoa haluamistasi monitieteisistä opinnoista? Kaikki näkökulmat ovat tärkeitä!

Kertomasi asia voi olla pieni tai suuri ja se on voinut tapahtua yhden kerran tai se voi olla jatkuvaa.
Juuri Sinun vastauksesi on tärkeä, jotta monitieteistä koulutusta voidaan kehittää entistä paremmaksi Turun yliopistossa.

Voit jakaa kyselyä eteenpäin kanssaopiskelijoille!

Kiitos jo etukäteen – vastaamme mielellämme kysymyksiin.


Heta Tossavainen
Monialaisten opintojen koordinaattori
heta.s.tossavainen(at)utu.fi