TYY:n kevään tapahtumia!
Fastlaskiainen 16.2.
TYYlikäs vappu 30.4.-1.5.

Muuta
Opiskelijoiden hyvinvointi-iltapäivä 18.3. Kysely yliopisto-opiskelijoiden kokemasta opiskelu-uupumuksesta  

Haluatko antaa palautetta/kehitysehdotuksia kandiseuran toiminnasta? https://goo.gl/forms/pjuQjlIwXXEWNa6z1
TYY:n kevään tapahtumia!

Fastlaskiainen 16.2.
ÅAS:n Kenellä on siistein laskuväline? Entä laskutyyli? Turun ylioppilas- ja opiskelijakunnat järjestävät ÅAS:n johdolla Fastlaskiainen -etätapahtuman laskiaistiistaina.

TYYlikäs vappu 30.4.-1.5.
Vappua ei ole tänäkään vuonna täysin peruttu! TYY seuraa kevään pandemiatilanteen etenemistä ja suunnittelee vapuksi ohjelmaa tilanteen mukaan. Toivomme voivamme järjestää perinteiset vappuaaton kulkueen ja lakitukset jossain muodossa. Vappupäivänä pääsemme toivottavasti kokoontumaan Vartiovuoren puistoon TYYlikkäälle vappupiknikille.

Opiskelijoiden hyvinvointi-iltapäivä 18.3.          
Tule mukaan opiskelijoiden omaan iltapäivään symposiumin aattona 18.3.2021!

Starttaamme 1. vuosikurssin opiskelijoiden kanssa klo 16 Apollonia-infolla, jossa osallistujat nappaavat napakan tietopaketin lisäksi R-kioskin kahvi- ja herkkukupongin.

Seuraavaksi klo 17 on vuorossa opiskelijoiden hyvinvointiseminaari. Opintopsykologi Tiina Tuominen pureutuu näkökulmiin, jotka voivat tukea opiskelijoiden hyvinvointia etäajassa sekä sen jälkeen. Vierailijaluennoitsijamme Lorenz Backman puolestaan hakee ratkaisuja uupumisen aiheuttamiin ongelmiin (joista hänellä on myös paljon omakohtaista kokemusta) ja erityisesti niiden selättämiseen. Lorenz haluaa auttaa muita onnistumaan ja löytämään sisäiset voimavaransa, jotta jokaisella olisi aina käytössään paras versio itsestään. Webinaarin aikana voit myös kysyä puhujilta tarkentavia kysymyksiä Viestiseinän kautta.

Tämä on oiva paikka ottaa hetki itsellesi ja napata työkaluja arjen haasteisiin!

Illan päättää klo 18.40 alkaen 4. vuosikurssin kesäkandi-info, jonka järjestää Hammaslääkäriliitto. Koko iltapäivän ohjelman löydät täältä (pdf).

Ilmoittaudu mukaan 11.3. mennessä! Muistathan ilmoittautua kaikkiin tapahtumiin erikseen, linkit löydät alta.

Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia Apollonian ja Liiton opiskelijajäsenille (tai jäsenhakemukset toimittaneille). Ja jäsenyyshän on opiskelijoille maksuton kummassakin järjestössä, joten se kannattaa hyödyntää heti ensimmäisestä vuodesta lähtien.

Tervetuloa – toivottavasti tapaamme mahdollisimman monen kanssa maaliskuussa!       lmoittaudu 1. vuosikurssin infoon   Ilmoittaudu hyvinvointiseminaariin Ilmoittaudu 4. vsk:n kesäkandi-infoon      


Kysely yliopisto-opiskelijoiden kokemasta opiskelu-uupumuksesta

Hyvä Turun yliopiston opiskelija!

Teen kandidaatin tutkielmaa yliopisto-opiskelijoiden kokemasta opiskelu-uupumuksesta ja tarkoitukseni on selvittää, miten itsesäätelyyn liittyvistä tekijöistä tunnollisuus ja aikaansaamattomuus ovat yhteydessä uupuneisuuteen. Osallistumalla kyselyyn autat kartoittamaan yliopisto-opiskelijoiden hyvinvoinnin tilannetta ja uupumusta. Vastaathan huolimatta siitä, koetko vai etkö koe uupuneisuutta. Kaikki tilanteet auttavat selvittämään yleistä tilannetta opiskelijoiden keskuudessa.

Sähköiseen kyselylomakkeeseen vastaaminen vie vain 5–15 minuuttia. Vastaathan kyselyyn 21.2.2021 mennessä. Vastauksissa on tärkeää, että vastaat itse oman näkemyksesi pohjalta. Vastaa rauhassa ja lue huolellisesti jokainen kysymys ja väittämä läpi. Kysymyksiin ei ole oikeita tai vääriä vastauksia. Ellei toisin mainita, vastaa valitsemalla sinua parhaiten kuvaava vaihtoehto, tai kirjoita vastauksesi sille tarkoitettuun tilaan.

Osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Tutkimuksesta saa kieltäytyä ja sen voi lopettaa missä vaiheessa tahansa. Syytä tähän ei tarvitse ilmoittaa. Keskeyttämisestä ei ilmene minkäänlaisia seurauksia sinulle. Vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja anonyymisti siten, ettei yksittäisiä vastaajia voida tunnistaa. Aineisto tulee ainoastaan tutkimuskäyttöön.

Kyselyyn pääset tästä linkistä (jos linkki ei toimi, kopioi linkin osoite hakukenttään):  https://link.webropolsurveys.com/S/CD54B35D918FB043

Kiitos osallistumisestasi jo etukäteen!

Otathan yhteyttä, jos jokin asia jää epäselväksi tai haluat lisää tietoa. Yhteystietoni löydät alta. Työni ohjaajana toimii tohtorikoulutettava Taina Heinonen Turun yliopiston kasvatustieteiden laitokselta. Voit olla myös yhteydessä ohjaajaani (thnumm(at)utu.fi).

Tässä vielä yhteystiedot YTHS:lle, jos koet tarvetta pyytää apua:
Yleis- ja mielenterveyden palvelut p. 046 710 1073

Mukavia opintoja toivottaen,
Tutkija Inka Rannikko, irrann(at)utu.fi, Turun yliopisto.