Tämän viikon tiedotukset

  • Opiskelijatuutoreiden haku alkaa
  • Svenska studiefondens stipendier
  • Skole etäopiskelun tueksi

Opiskelijatuutoreiden haku alkaa

Opiskelijatuutoreiden haku ensi syksylle alkaa tänään  ja  hakuaikaa on koko helmikuu eli haku päättyy 28.2.2021.   Hakulomakkeen pääset täyttämään tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/C2875C5C234A04CE  

Lisätietoa tuutoritoiminnasta oheiselta sivulta sekä allekirjoittaneelta https://intranet.utu.fi/index/opiskelijatuutorointi/Sivut/default.aspx     Alustavia aikatauluja:   Prekliinisten hakijoiden ryhmähaastattelut zoomissa viikot 9-11 (myös biomedit haastatellaan jos hakemuksia tulee selvästi enemmän kuin paikkoja) Päätös valinnasta huhtikuun alussa. TYY.n koulutuspäivä/ilta: to 15.4. klo 16-20 (fi)pe 7.5. klo 9-13 (fi) ja klo 12-16 tai 13-17 (en), yhteen näistä tulee osallistua. Koulutuspäivä: lauantaina 22.5.2021 (todella alustava) Fetukset saapuvat  elokuun puolenvälin paikkeilla, tarkka päivä vielä vahvistamatta.

Jos olet ollut varatuutori viimeisen kahden vuoden aikana, etkä ole tuolloin siirtynyt varsinaiseksi tuutoriksi, pääset sillä perusteella tulevana syksynä tuutoriksi jos näin haluat. Täytä kuitenkin hakulomake (yhteystietojen, allergioiden, tietojenkäsittelyluvan yms. takia) perustelukohtia ei kuitenkaan tarvitse täyttää vaan riittää tieto, että olet ollut varatuutorina.  
Yst. Marianne Arvonen
Svenska studiefondens stipendier

Svenska studiefonden förvaltar en specialfond som riktar sig till odontologiestuderande med svenska som modersmål eller studiespråk. Ansökningstiden för Studiefondens stipendier är 1-28.2.2021. Ansökningsformulär och närmare information om stipendierna finns på www.studiefonden.fi.

Svenska studiefonden hallinnoi erityissrahastoa, jonka kohderyhmänä ovat hammaslääketieteen/hammashoidon opiskelijat, joilla äidinkielenään tai opiskelukielenään on ruotsi. Apurahojen hakuaika on 1-28.2.2021. Hakemus ja tarkempi tieto stipendista löytyy osoiteesta: www.studiefonden.fi

Kontakta gärna Studiefondens kansli (Tfn: 050-5548 800, e-post kontakt(at)studiefonden.fi) om du har frågor.


Med vänliga samarbetshälsningar/Ystävällisin yhteistyöterveisin,

Katja Zevallos
ombudsman
Svenska studiefonden  
Skole etäopiskelun tueksi Onko etäopiskelu vienyt sosiaalisuuden opinnoistasi? Haluaisitko jutella kurssikavereidesi kanssa useammin? Tuntuuko opiskelu vain yksinäiseltä kirjojen kahlaamiselta? Tilanteen korjaamiseksi, Turun yliopiston opiskelijoiden käytettävissä on uusi ilmainen sovellus Skole. Skolessa voit keskustella anonyymisti muiden opiskelijoiden kanssa, sekä löytää parhaat tenttitärpit ja muut opiskelumateriaalit helposti.

Ei mainoksia eikä rekisteröitymispakkoa!

Mene osoitteeseen https://www.skoleapp.com ja ole etäopiskelun edelläkävijä!

– Skole-tiimi