Kandiseuran tapahtumat
– VJTK-haku jatkuu vielä tämän viikon!
– Nyytin toimintaa opiskelijoille
– TUAS-toiminnan ja Oma Koutsin kevään koulutukset ovat alkamassa!  

Haluatko antaa palautetta/kehitysehdotuksia kandiseuran toiminnasta? https://goo.gl/forms/pjuQjlIwXXEWNa6z1


VJTK-haku jatkuu vielä tämän viikon!

Haku vuoden 2021 vuosijuhlatoimikuntaan on vielä tämä viikko! Hakuaikaa on tammikuun loppuun asti (31.1).

Vuosijuhlatoimikunta järjestää kandiseuramme vuoden päätapahtuman eli vuosijuhlamme Extractioehtoon, sekä kevät- ja pikkujoulusitsit.  Viimevuoden tapaan tarkoituksena on järjestää juhlat upeassa Turun Linnassa. Hakemalla VJTK:hon voit varmistaa paikkasi näissä upeissa juhlissa!

Valitsemme toimikuntaan 15 henkilöä, joista jokainen osallistuu kaikkien tapahtumien järjestämiseen. Jokainen toimikuntalainen on oikeutettu avecilliseen illalliskorttiin vuosijuhlille puoleen hintaan. Valitut henkilöt ovat sitoutuvia osallistumaan kokouksiin, joita järjestetään noin kerran kuukaudessa.

VJTK:laiset jaetaan tiimeihin ja tiimien tehtävät lyhyesti:

Iltajuhlatiimi järjestää isännän ja emännän kanssa cocktailtilaisuuden ja iltajuhlan
Jatkotiimi järjestää jatkobaaripaikan ja sieltä saatavat tarjoilut
Sillistiimi etsii sillispaikan, suunnittelee sillisten ohjelman, koristelut, juomat ja ruoat
Ohjelmatiimi suunnittelee vuosijuhlien ohjelman ja hoitaa yhteydenpidon esiintyjiin
Tiedotus- ja graafinen tiimi vastaa tapahtumien tiedottamisesta ja mainoksien graafisesta toteuttamisesta


Kirjoita hakemukseesi pieni esittely itsestäsi ja miksi juuri sinä haluisit mukaan toimikuntaan. Mainitsethan hakemuksessasi mikäli sinulla on erityisiä vahvuuksia, kuten graafisia taitoja, yrityskontakteja tai esimerkiksi pakettiauto käytettävissä. Voit mainita myös toiveesi päästä juuri tiettyyn tiimiin. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen thlks.isanta(at)gmail.com viimeistään 31.1.

Mikäli herää jotain kysyttävää, olethan rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneisiin.

Iloisin terveisin ja hakemustulvaa odottaen,

Santeri Mäntylä                                     Antti Väisänen
THLKS isäntä 2021                               THLKS emäntä 2021
somant(at)utu.fi                                       aovais(at)utu.fi
0442382872                                          0400271008


Nyytin toimintaa opiskelijoille

Hei! Nyyti ry tukee opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä mm. järjestämällä opiskelijoille vertaistuellista verkkotoimintaa. Kevätkaudella avoimet ryhmächatit jatkuvat suomen-, ruotsin- ja englanninkielisinä. Lisäksi järjestämme vertaistuellisia verkkoryhmiä oman jaksamisen tukemiseksi. Alla on tietoa jaettavaksi opiskelijoillenne kevään toiminnasta. Valmiita some-viestejä edelleen jaettavaksi löytyy chat-viikolla myös Nyytin FB-sivuilta (www.facebook.com/nyytiry), Twitteristä (@nyyti ry) ja Instagramista ( @nyytiry ). Elämäntaitokurssi verkossa järjestetään 15.3. – 16.4.2021
Pohditko, miten jaksaa paremmin opinnoissa ja arjessa? Viisi viikkoa kestävällä ryhmämuotoisella Elämäntaitokurssilla käsitellään arjen- ja elämänhallintaan sekä itsetuntemukseen liittyviä kysymyksiä. Elämäntaitokurssin aikana sinulla on mahdollisuus löytää uusia oivalluksia ja keinoja, jotka tukevat jaksamistasi arjessa ja opinnoissa. Lisää tietoa kurssista ja ilmoittautumislinkki löytyy sivuiltamme.
  ystävällisin terveisin Päivi Kohta
asiantuntija, verkkotoiminta ja koulutustoiminta
gsm 050 572 4819
paivi.kohta(at)nyyti.fi


TUAS-toiminnan ja Oma Koutsin kevään koulutukset ovat alkamassa!

Heippa! TUAS- ja Oma Koutsi -toiminnat kouluttavat jälleen uusia vapaaehtoisia tukihenkilöitä ja koutseja nuorten aikuisten tueksi itsenäistymisessä sekä opinto- ja työelämään liittyvissä asioissa. Koulutukset alkavat maaliskuussa. Tarve uusille vapaaehtoisille on edelleen suuri, sillä koronatilanteen pitkittyessä nuorten aikuisten avun tarve ei ole pienentynyt. Olemme kuitenkin edelleen toiminnoissamme ennalta ehkäisevällä puolella ja huolehdimme vapaaehtoistemme jaksamisesta sekä turvallisuudesta pandemia-aikana. Jos siis olet joskus miettinyt, että vapaaehtoisena tukihenkilönä tai koutsina toimiminen voisi olla sinun juttusi, ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan asiasta enemmän! 😊 TUAS-toiminnan (tukea asumiseen) vapaaehtoiset
tukihenkilöt ovat 18-25-vuotiaiden tukena
ensimmäiseen omaan asuntoon muuttamisessa,
kotitöiden opettelussa ja omien asioiden
hoitamisessa.
 
Tukihenkilö kulkee nuoren rinnalla itsenäistymisessä yhdessä nuoren oman työntekijän kanssa.
 
Ilmoittaudu mukaan!
anne-mari.alanko(at)tukenasi.fi
040 139 8928
SEURAAVA KOULUTUS AJALLA 2.-16.3.2021 (kolme arki-iltaa ja yksi lauantaipäivä) Oletko kirjoittanut opinnäytetyön?
Oletko hyvä organisoimaan?
Onko sinulla kokemusta työnhausta?
Löydätkö vahvuuksia muista ihmisistä?
Jos vastasit kyllä johonkin näistä kysymyksistä,
ilmoittaudu mukaan koutsiksi!
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada käytännön kokemusta ohjaustyöstä, laadukkaan koulutuksen sekä kokemuksen siitä, että juuri sinä voit auttaa vähentämään syrjäytymistä.
 
Ilmoittaudu mukaan!
kaisa.orblin(at)tukenasi.fi
040 867 7884
SEURAAVA KOULUTUS 3.-17.3.2021 (kolme arki-iltaa ja yksi lauantaipäivä)