Kandiseuran tapahtumat
Haku VJTK:hon on alkanut!
Haku OPYyn on myös startannut!  

Haluatko antaa palautetta/kehitysehdotuksia kandiseuran toiminnasta? https://goo.gl/forms/pjuQjlIwXXEWNa6z1
Haku Vuosijuhlatoimikuntaan on alkanut!

Haku vuoden 2021 vuosijuhlatoimikuntaan alkaa! Hakuaikaa on tammikuun loppuun asti (31.1).

Vuosijuhlatoimikunta järjestää kandiseuramme vuoden päätapahtuman eli vuosijuhlamme Extractioehtoon, sekä kevät- ja pikkujoulusitsit.  Viimevuoden tapaan tarkoituksena on järjestää juhlat upeassa Turun Linnassa. Hakemalla VJTK:hon voit varmistaa paikkasi näissä upeissa juhlissa!

Valitsemme toimikuntaan 15 henkilöä, joista jokainen osallistuu kaikkien tapahtumien järjestämiseen. Jokainen toimikuntalainen on oikeutettu avecilliseen illalliskorttiin vuosijuhlille puoleen hintaan. Valitut henkilöt ovat sitoutuvia osallistumaan kokouksiin, joita järjestetään noin kerran kuukaudessa.

VJTK:laiset jaetaan tiimeihin ja tiimien tehtävät lyhyesti:

Iltajuhlatiimi järjestää isännän ja emännän kanssa cocktailtilaisuuden ja iltajuhlan
Jatkotiimi järjestää jatkobaaripaikan ja sieltä saatavat tarjoilut
Sillistiimi etsii sillispaikan, suunnittelee sillisten ohjelman, koristelut, juomat ja ruoat
Ohjelmatiimi suunnittelee vuosijuhlien ohjelman ja hoitaa yhteydenpidon esiintyjiin
Tiedotus- ja graafinen tiimi vastaa tapahtumien tiedottamisesta ja mainoksien graafisesta toteuttamisesta


Kirjoita hakemukseesi pieni esittely itsestäsi ja miksi juuri sinä haluisit mukaan toimikuntaan. Mainitsethan hakemuksessasi mikäli sinulla on erityisiä vahvuuksia, kuten graafisia taitoja, yrityskontakteja tai esimerkiksi pakettiauto käytettävissä. Voit mainita myös toiveesi päästä juuri tiettyyn tiimiin. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen thlks.isanta@gmail.com viimeistään 31.1.

Mikäli herää jotain kysyttävää, olethan rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneisiin.

Iloisin terveisin ja hakemustulvaa odottaen,

Santeri Mäntylä                                     Antti Väisänen
THLKS isäntä 2021                               THLKS emäntä 2021
somant@utu.fi                                       aovais@utu.fi
0442382872                                          0400271008


Haku OPYyn on myös svtartannut!

OPY-ryhmä (lääketieteellisen tiedekunnan Opiskeluympäristön terveellisyyden ja turvallisuuden arvioinnin työryhmän) arvioi siis opiskeluympäristön terveellisyyttä ja turvallisuutta ja kokoustaa 1-2 kertaa vuodessa. Työryhmässä on kaikkien tiedekunnan koulutusohjelmien opiskelijaedustajat ja hammaslääketieteen opiskelijaedustajana on toiminut vuodesta 2018 Juuso Arkkila. Vapaamuotoinen hakemus työryhmään sunnuntaihin 24.1. mennessä sähköpostilla kandiseuran Opinto- ja sosiaaliasiainvastaavalle osoitteeseen jpaark@utu.fi. Hallitus valitsee edustajan hakijoiden joukosta. Työryhmä on hyvin kevyttöinen ja tarjoaa mukavan tutustumismahdollisuuden yliopistohallintoon kokemattomallekin opiskelijalle.

Hakemuksia odotellen,
Juuso Arkkila
Opinto- ja sosiaaliasiainvastaava, THLKS