Kandiseuran tapahtumat

  • Hyvää uutta vuotta kandiseuralaiset!
  • Turun Wappuradio
  • Tervehdys Foodwestilta!

 Haluatko antaa palautetta/kehitysehdotuksia kandiseuran toiminnasta? https://goo.gl/forms/pjuQjlIwXXEWNa6z1

Hyvää uutta vuotta kandiseuralaiset!

Pitkä vuosi 2020 on vihdoin ohi ja vuosi 2021 koittaa. Tämä vuosi on toivoa täynnä, kun odotamme ja haikailemme mahdollisten unohtumattomien juhlien ja rentouttavien lomamatkojen perään. Jospa vuosijuhlat pystyttäisiin järjestämään tänä vuonna tai pääsisimme merille kaikkien kaipaamalle lääkisrisselle.
No, tärkeintä kuitenkin on, että kevätlukukausi alkoi, eiks je? Keväät ovat tunnetusti hieman helpompia kuin syksyt hampaalla ja kokka on kesää kohdin, joten uuden vuoden voi aloittaa hymyssä suin. Tosin tällä hetkellä ulkona joutuu käymään pienen elämäntaistelun päästäkseen Dentalialle tuossa lumikaaoksessa, mutta otetaan siitä kaikki irti.

Tsemppiä kaikille opiskeluun ja elämään!

Hyvää uutta vuotta toivottaen,
THLKS:n hallitus 2021
Turun Wappuradio

Heloust, se ois Turun Wappuradio täsä.
 
Turun komein ja poikkitieteellisin opiskelijaradio tarjoilee taas tulevana vappuna timanttista ohjelmaa kellon ympäri. Lähetyksemme kuulutetaan radioaalloille 21.4.—30.4. sekä osoitteessa www.turunwappuradio.com että FM-taajuuksilla. Ohjelmakattauksesta tulee löytymään taas kaikenlaista kuunneltavaa kaikenlaiseen makuun, ja nyt juuri sinä pääset vaikuttamaan sisältöön hakemalla mukaan!
 
Ohjelmahaku lähtee käyntiin 13.1.2021 klo 12:00 osoitteessa www.turunwappuradio.com/ohjelmahaku. Ohjelmanpitäjänä pääset ihan itse suunnittelemaan ja vetämään radio-ohjelmaa yksin tai kaverisi kanssa. Kuka tahansa voi hakea mukaan tekemään mitä tahansa ohjelmaa, oli aiheena sitten 90-luvun lastenlaulut, parhaimmat Itä-Suomen lehtikasvit, asfaltin tekeminen, tai joku aivan muu. Wappuradio tarjoaa juontajakoulutuksen ennen lähetystä sekä tarvittavat radiolaitteistot ja tuottajan. Haku päättyy 3.2.2021, ala siis jo suunnittelemaan ohjelmaasi!
 
Jos pelkkä ohjelman tekeminen ei riitä, vaan sinua kiinnostaa päästä tekemään esimerkiksi Wappuradion tekniikkaa tai markkinointia, tule mukaan toimituksen kokoukseen! Seuraavan kokouksen aika ja paikka löytyvät aina osoitteesta www.turunwappuradio.com/lisatietoja.
 
 
Wappuvärähtelyin,
 
Toimitus
Turun Wappuradio
 
Tervehdys Foodwestilta!

Hei opiskelija, haluatko vaikuttaa tulevaisuuden elintarvikkeisiin?
Me Foodwestilla etsimme juuri sinua mukaan tuotetestauksiin! Tuotetestaajana saat ilmaiseksi uutuuselintarvikkeita testattavaksesi ja pääset vastaamaan tuotearviointeihin helposti tietokoneella, vaikka kotisohvaltasi. Testituotteet joko postitetaan sinulle, asuitpa missä päin Suomea tahansa, tai niitä voi noutaa toimipisteistämme Helsingistä ja Tampereelta. Kaikkien tuotetestaukseen osallistuneiden kesken arvomme myös palkintoja.

Ilmoittautumalla kuluttajapaneelimme saat sähköpostiisi kutsuja meneillään oleviin tuotetutkimuksiin. Voit itse päättää tutkimuskohtaisesti, haluatko osallistua. Voit halutessasi perua jäsenyytesi milloin tahansa, eikä paneelijäsenyys sido sinua mihinkään. Tuotetestien lisäksi panelistit voivat osallistua elintarvikenettitesteihin ja verkkoyhteisötutkimuksiin.

Tule mukaan makuvaikuttajaksi liittymällä kuluttajapaneeliimme osoitteessa: https://www.foodwest.fi/kuluttajapaneeli/

Foodwest Oy on suomalainen elintarvikealan kehittäjä ja asiakkaitamme ovat erilaiset elintarvikeyritykset. Pääosin tutkimusten toimeksiantajina ovat tunnetut kotimaiset teollisuusyritykset. Lisätietoa meistä löydät sivuiltamme: www.foodwest.fi


Mukavaa opiskelukevättä,

Terveisin Foodwestin elintarviketutkijat