Lokakuulta alkaen on tarjolla reilun tunnin matkan päässä Helsingistä ja vajaan puolen tunnin matkan päässä Lahdesta orientointipaikka Orimattilassa.

Olen itse suorittanut orientoinnistani tähän mennessä 8 kuukautta Orimattilassa, Heinämaantien hammashoitolassa ja jatkan vielä lokakuulle. Työ on ollut vaihtelevaa ja potilaat mukavia. Ajanvarauskirjani olen saanut tehdä itse, tosin jokaiselle kuuluu 1-2 päivystysaikaa päivässä, mikä on ollut erittäin opettavaista. Työn pääpaino on toki paikkauksissa, juurihoidoissa ja peruspoistoissa, mutta myös oikomista sekä vähän irto-ja kiinteää protetiikkaa olen tehnyt. Lisäksi olen käynyt hoitamassa anestesiapotilaita Päijät-Hämeen keskussairaalassa ja myös laitoshoitopotilaiden tutkiminen ja hoito on kuulunut tehtäviini pienessä määrin.

Samassa talossa työskentelee oikomiseen ja kirurgiaan perehtyneet kollegat sekä yleishammaslääkäri. Erikoisalojen konsultaatiomahdollisuudet eivät toki ole aivan samat kuin pääkaupunkiseudulla, mutta kollegat neuvovat täällä mielellään ja aina olen voinut mennä kysymään neuvoa keneltä parhaaksi olen katsonut.

Orientiontini aikana olen ollut kahdessa Päijät-Hämeen sosiaali-ja terveysyhtymän järjestämässä koulutuksessa, jonka lisäksi hoitolassa on järjestetty ensiapukoulutusta. Vastuuohjaajani kanssa olen pitänyt
palavereja noin kerran kuussa.

Niin, ja palkkaus on kilpailukykyinen.

Jos kiinnostus heräsi, minulta voi kysyä lisää tai olla suoraan yhteydessä ylihammaslääkäri Teija Niiraseen (etunimi.sukunimi@phsotey.fi)

Terveisin Maija Eerola
etunimi.sukunimi@phsotey.fi