MIKÄIHMEENTHLKS?
Turun hammaslääketieteen kandidaattiseura eli tutummin THLKS on meidän kaikkien hammaslääketieteen opiskelijoiden oma yhdistys, joka toimii kollegiaalisena yhdyssiteenä, pyrkii kehittämään hammaslääkärikoulutusta, ja valvoo osaltaan opiskelijoiden ammatillisia ja koulutuksellisia etuja ja oikeuksia. Tämän lisäksi se vastaa fetusten kasvattamisesta iloisiksi ja ammattiylpeiksi denttareiksi.

MITÄSESITTEKEE?
Edellä mainittua tehtävää kandiseura täyttää järjestämällä muun muassa esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia, liikuntatilaisuuksia ja ekskursioita sekä toimimalla yhteistyössä muiden koti- ja ulkomaisten järjestöjen kanssa. Tällä tavalla seuran säännöt vapaasti tulkittuna määrittelevät kandiseuran toiminnan tarkoituksen.

MUTMÄHÄNOLENTÄÄLLÄVAANOPISKELEMASSA, MITÄHYÖTYÄKANDISEURASTAMULLEON?
Raskas työ – raskaat Tivolibileet (tai kulttiksen leffailta, tai lukupiiri tai liikuntavuoro Iskerissä tai ekskursio hammaslääkäripäiville tai Tiistaitiedote…)
Kandiseura ostaa melkoisen kasan palveluita Turun lääketieteen kandidaattiseuralta. Kaikki TLKS:n tarjoamat kulttuuripalvelut, Functio Laesan toiminta ja muuut liikuntapalvelut ovat myös THLKS:n jäsenten käytettävissä. Käytä siis TLKS:n palveluita kuin oman kandiseurasi palveluita! Lisäksi kandiseura julkaisee kahdesti vuodessa Tuubi-nimistä jäsenlehteä ja tiedottaa tapahtumista nettisivujen (www.thlks.fi) ja Facebookin (www.facebook.fi/thlks) välityksellä. Toiminnasta pyritään tekemään kandiseuralaisten näköistä. Voit asettua ehdolle marraskuussa pidettävässä hallituksen ja toimihenkilöiden vaalissa tai lähettää kehitysideasi jollekin hallituksen jäsenelle.

TOIMINTAONPERSEESTÄ – KETÄVOINSYYTTÄÄ?
HALLITUSTA – Hallitus edustaa kandiseuraa ulospäin ja ottaa turpaan kun toiminta ei miellytä jäseniä. Hallitus vastaa seuran kokouksen määrittelemien toimintasuunnitelman ja budjetin mukaisen toiminnan toteuttamisesta. Toisaalta hallitus myös reagoi kun tilanteet muuttuvat vuoden aikana. Tämän vuoksi hallitus ottaa mielellään vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia. Toiminnasta voi nyt lähettää palautetta anonyymilla palautelomakkeella. Palautteet käsitellään hallituksen kokouksissa. Risut ja ruusut ovat tervetulleita: https://goo.gl/forms/FMQd3RrYH81Kr88h1 Hallituksen jäsenet yhteystietoineen on listattu kandiseuran nettisivuilla http://www.thlks.fi/thlks/hallitus/  Hallituksen kokousten hyväksytyt pöytäkirjat lähetetään kandiseuralaisten nähtäville tiistaitiedotteen yhteydessä. Lisäksi pöytäkirjat löytyvät kandihuoneelta kansiosta arkistoituna.

EIVOIOLLAILMAISTA?

Ei valitettavasti olekaan, kaikki hyvä maksaa. Noin 25 euron summalla vuodessa saat kaiken mitä hallitus keksii järjestää vuoden aikana, Tivolin käyttöoikeuden, TLKS:n palvelut, kopiokoneen käyttöoikeuden ja kaiken sen jonka tiedotusvastaava sähköpostilistalle ja Faceen työntää. Koittakaa jaksaa seurata sähköpostianne.